Catering Venray

Heb je binnenkort een feestje of een evenement? Het is dan niet zo gek dat je die tot in de puntjes wilt verzorgen. Alleen komt hier een hoop bij kijken. Om die reden wordt vaak het een en ander uitbesteed. Neem als voorbeeld het eten. Je kunt bijvoorbeeld voor de catering in Venray kiezen voor Henk Aarts. Hij verzorgt namelijk verschillende arrangementen, waarbij je zeker weet dat je gasten niks te kort komen. Hij staat niet voor niks bekend als de specialist op locatie. Maar wat kun je allemaal verwachten bij hem?

Heerlijke gerechten

Uitstekende catering in Venray

Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen. Hierbij worden ook nog eens de borden, bestek, opscheplepels en BBQ geleverd. Het mooie is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de afwas. Dat wordt allemaal voor je geregeld. Zo kun je kiezen voor:

  • Klassiek buffet
  • FiĆ«sta chique
  • Party-party
  • Pig on spit
  • Western BBQ
  • En nog vele andere

Vanuit de ambachtelijke slagerij verzorgen ze complete barbecue en buffetten op locatie. Of het nu een bedrijfsfeest is of een bruiloft en van kleine tot grote partijen. Heb je specifieke wensen? Daar draaien zij de hand niet voor om. Je kunt namelijk een arrangement helemaal naar wens samenstellen.

Top kwaliteit

Goede ervaringen

Waarbij het begon met een familiereĆ¼nie, vragen wij Henk Aarts voor meerdere gelegenheden. Hierbij geef je online aan wat je wilt hebben en wanneer. Altijd vrolijk en een leuke toevoeging. Niet alleen door het breiden van het eten, maar ook voor een kleine babbel wanneer ze je eten klaar maken. Dit laat zien dat ze hun vak verstaan, maar ook bijdragen aan een gezellige dag.