Heb je vrienden die gaan trouwen of is je vader al 25 jaar in dienst bij hetzelfde bedrijf? Is je beste vriend geslaagd voor zijn master of heeft je beste vriendin een huis gekocht? Allemaal goede redenen voor het opentrekken van een fles champagne. Maar gezellig samen met elkaar aan de champagne gaan, dat zit er even niet in. En dus kun je champagne cadeau doen. Je bestelt de champagne online en laat deze bezorgen bij wie je maar wilt. Champagne cadeau doen zegt iets over jullie vriendschap, ook als je iemand niet in het echt een felicitatie kunt geven.

Champagne cadeau doen is een goed idee

En het is natuurlijk ook wel heel chique. Zo kreeg ik laatst een fles champagne cadeau bij het opleveren van een groot project. Mijn opdrachtgever wilde het eigenlijk samen met mij vieren, maar helaas, door alle maatregelen rondom corona zit dat er voorlopig niet in. Ik was echt heel blij verrast en had dit cadeau nooit verwacht. Dat is namelijk ook erg leuk aan een cadeau per post, welk cadeau dan ook, je bent altijd verrast als je het mag ontvangen. Als zender is een cadeau per post ook leuk om te geven. Je bent heel secuur bezig om het perfecte cadeau te vinden en dan moet je afwachten wanneer je een reactie krijgt.

Je kunt verschillende soorten champagne versturen

Ga je voor de klassieke champagne van een van de bekende merken of kies je voor een mooie rosé champagne? Welke champagne je cadeau gaat doen, dat is afhankelijk van je budget, maar je mag ook de ontvanger niet uit het oog verliezen. Weet je dat hij of zij een voorkeur heeft voor een bepaalde champagne? Dan kun je die het best kiezen. Je weet dan zeker dat je champagne cadeau in goede aarde zal vallen.

Wat je ook te vieren hebt, champagne is altijd een goed idee

Vier je ieder jaar Oud & Nieuw met je complete vriendengroep, maar zit dat er dit jaar niet in? Dan kun je wel iedereen een fles champagne cadeau doen en dan afspreken om deze om precies 00.00 uur te laten knallen. Zo ben je niet bij elkaar, maar denk je wel aan elkaar. Je kunt er ook voor kiezen om er een online newyearseve van te maken. Allemaal uitnodigingen versturen via internet en zo, met elkaar, toch Oud & Nieuw vieren. Maar wie weet zijn de maatregelen tegen die tijd teruggeschaald en kunnen we weer gezellig bij elkaar zitten. Dat is toch het gezelligst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *