Mannen, hun mancave, hun caveman en hun bbq, het hoort nog altijd samen. De caveman bbq is toch wel iets typisch van de laatste jaren. Het is niet zomaar een rooster met een vuurtje onder. Neen, het is een echt stoer toestel waarmee je je vlees, vis, gevogelte of groenten perfect grilt. Door middel van het wiel plaats je je rooster in de perfecte stand. Geen gedoe meer met in- en uitschuiven of omhoog en omlaag brengen van een rooster. Vanaf nu haal je eer van je bbq!

Lekker vlees, groenten, gevogelte en vis in caveman style

Kies het lekkerste vlees voor je caveman bbq. Denk bijvoorbeeld aan een sappig stukje bavette. Ook mooi geaderd buikspek is een heerlijkheid voor je bbq. Een lamsbout of een stuk varkensnek is dan weer iets heel anders. Of pak eens uit met Picanha vlees, ook staartstuk genoemd. Echte kenners laten het vet er aan om nog meer smaak te bekomen. Voor de steakliefhebbers is er voldoende keuze: T-bone steak, Angus, Tomahawk… het kan niet op! Dorade, zalm, heilbot of heerlijke gamba’s zijn er voor de visliefhebbers. Hou je van kip? Kies dan de beste kwaliteit: maïskip. Vul je aanbod aan met lekkere groenten zoals paprika, aubergines of courgettes. Een heerlijk stuk brood dat je afscheurt maakt het plaatje compleet.

Kies en stel zelf samen

Als je je vlees voor de bbq bestelt, maak je zelf je keuze welke stukken je wilt. Of je laat het gewoon eens aan een specialist over om een assortiment lekkers samen te stellen. Jij laat gewoon weten wat je ongeveer wilt: vlees, vis, gevogelte, groenten… en voor hoeveel personen. Ook vegetarisch en kinderpakketjes kan bijvoorbeeld. Maak van je mancave bbq een feest en een groot succes! Vraag gerust raad aan de leverancier van je bbq-vlees. Misschien heeft hij nog andere voorstellen dan wat jij in gedachten had. Ontdek nieuwigheden en geniet samen met vrienden en familie van een heerlijk festijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *