koelkast glazen deur

Je hebt ze vast wel eens ergens zien staan, de grote horeca koelkasten met glazen deuren. Ze staan vaak prominent aanwezig in de horecazaken zodat je als klant makkelijk kunt zien wat je kunt kopen of bestellen. Vooral voor dranken zijn de koelkasten razend populair. Natuurlijk zijn de koelkasten niet alleen handig in het zicht, ook in de keuken van een restaurant zijn ze vaak te vinden.

koelkast glazen deur

De voordelen van een horeca koelkast met glazen deuren

De reden dat de koelkast zo populair is dat is natuurlijk als eerste dat je goed zicht hebt op wat er in de koelkast staat. Voor klanten is het handig, die kunnen in een ogenblik zien wat ze willen hebben. Ook in keukens zijn de koelkasten graag geziene gasten. Je kunt zonder de deur te openen kijken wat je nodig hebt voordat je de koelkast opent, dit komt de koeling ten goede omdat de deur veel minder open hoeft.

Ook met het oog op de hygiƫne zijn de koelkasten ideaal. De grote glazen deuren zijn gemakkelijk schoon te houden, en je ziet eventueel vuil veel sneller. Je zou haast denken dat er totaal geen nadelen zijn, maar dat is niet helemaal waar.

De nadelen

Er zijn wel enkele nadelen waar je rekening mee dient te houden mocht je keuze vallen op een horeca koelkast glazen deur. De koelkast is licht, vaak hangen er lampen in die de producten verlichten. Handig zodat de klanten en het personeel goed kan zien wat er in de koelkast staat. Helaas echter voor sommige producten niet ideaal. Producten die koel en donker bewaard dienen te worden kun je eigenlijk niet zo goed in de lichte koelkast bewaren.

De koelkast als verrijking

De glazen deuren, het goede zicht op de producten. Het makkelijke schoonhouden en het feit dat je de producten beter zal koelen door de deur niet altijd open te hoeven doen om iets te vinden, het zorgt ervoor dat de koelkast een verrijking is voor elke horeca zaak. Ze staan mooi in de zaak, zijn fijn voor de klanten en personeel. Weeg je de voor- en nadelen tegen elkaar op, zit je met de koelkast helemaal goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *