Iedereen drinkt koffie op zijn of haar eigen manier. Waar de een gemakkelijk een koffiepad in een koffieapparaat legt en zo de koffie klaar weet te maken, kiest de ander voor koffiecups, filterkoffie of juist voor de verse bonenkoffie. Het is daarom lastig te bepalen welke koffie nu het lekkerste is, omdat iedereen op een andere manier gewend is om de koffie te drinken. Echter is het zo dat alle producten die je kunt gebruiken voor koffie, zoals de cups en de filterkoffie, in eerste instantie ontstaan zijn uit koffiebonen. Voor het gemak kun je er dus voor kiezen om een kant en klaar product voor het zetten van koffie aan te schaffen, maar is er niets lekkerder dan het zetten van verse bonen koffie. Met een koffiemolen kun je de koffiebonen op ieder gewenst moment malen, om de verse bonenkoffie vervolgens te gebruiken voor het zetten van de lekkere koffie!

Proef de smaak van koffie

Wanneer je graag kennis wilt maken met de vele unieke en toonaangevende Italiaanse koffiesoorten, kun je ervoor kiezen om verse bonen koffie te gaan drinken. De koffiebonen zijn voornamelijk 100% Arabica koffiebonen en zijn dit unieke blends, waarbij verschillende soorten koffiebonen zullen zorgen voor een unieke smaak. De smaakvolle mix heeft hints van tabak, zoethout, gedroogde vruchten, citrusvruchten, bloemen en honing en zul je hierdoor op een geheel andere manier je dag starten met een vers kopje koffie.

Nu is het natuurlijk nog erg lastig om te bepalen welke smaak koffiebonen je zelf nu lekker vindt en je graag wilt drinken. Er zijn zoveel verschillende smaken, waardoor het aan te raden is om in eerste instantie te kiezen voor een koffiebonen proefpakket. In het proefpakket zijn er kleine porties aan verschillende soorten koffiebonen toegevoegd, kun je alle smaken proeven en uiteindelijk zelf een keuze maken voor de lekkerste koffiesoort!

Een uniek thee cadeau!

Nu is koffie een zeer geliefde drank en weten vele mensen hun dag hiermee te starten, maar geldt exact hetzelfde voor thee. Thee is een warme drank waarbij er theebladeren met verschillende kruiden worden gemengd met heet water en zijn hier verschillende unieke smaken in te vinden. Ook hier kun je kiezen voor de simpele theezakjes, maar is het ook mogelijk om verse thee in huis te halen. De verse thee beschikt over een unieke smaak en kun je deze aanschaffen voor jezelf, maar is het ook leuk om een thee cadeau te geven. Laat anderen kennis maken met de rijke smaken van thee, om zo altijd te beschikken over een heerlijke thee in de middag, gedurende de dag of juist als start van de dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *